Exploring the wider development of Smart Mobility

Exploring the wider development of Smart Mobility

In 2020, we introduced a brand-new 30-seat workshop theatre to the show floor, featuring sessions and workshops focused on smart mobility. From passenger data analytics and journey planning to smart parking and car-sharing, these all-new sessions explored the latest developments in smart mobility that are moving us closer to truly frictionless, multimodal transport. 

Workshop Agenda

Loading
08:00
  1. Registration and Coffee
    60 mins
09:00
  1. Transport Ticketing Global 2020 Opening Plenary Conference Sessions
    100 mins
    Conference Sessions from the main agenda of Transport Ticketing Global
10:40
  1. Morning Coffee and Networking Break
    30 mins
11:10
11:50
12:30
  1. Lunch and Networking Break
    60 mins
13:30
14:10
14:50
15:40
  1. Afternoon Coffee and Networking Break
    20 mins
16:00
  1. Transport Ticketing Global 2020 Afternoon Conference Sessions
    90 mins
17:30
  1. Drinks Reception, Gala Dinner and Awards Ceremony
    330 mins

Workshops led by:

Loading

Sign up for Transport Ticketing Global updates

Sign up for Transport Ticketing Global updates

Be the first to hear the very latest event updates and news, from new world-class speakers announcements to free industry reports.